Перше інтерв’ю новачка «Прометея» Катерини Сильченкової прес-службі кам’янського клубу.

– Катерино, як відбувся твій перехід у СК «Прометей»?

– Я саме була в пошуку команди. Чула, що «Прометей» теж шукає гравця. Мій агент подзвонив і запропонував такий варіант продовження кар’єри. Звичайно, я не відмовила, адже це дуже хороша пропозиція. Я багато чула про «Прометей». Тим більше з головним тренером команди вже працювала та й з дівчатами знайома.

– Знаємо, що ти також розглядала пропозиції від зарубіжних клубах. Що це були за команди або назви хоча б країну, у якій ти могла опинитися в наступному сезоні?

– Це були турецькі клуби. Також надходили пропозиції від команд і з інших європейських країн. Проте варіант з «Прометеєм» цієї миті був найкращим для мене.

– Ця пропозиція була несподіваною для тебе?

– Дуже несподіваною. Тому що я слідкую за «Прометеєм» у соціальних мережах тощо. І була інформація про те, що команда повністю укомплектована, а потім мені надійшла така пропозиція. Так, я була здивована, але, звичайно, погодилася.

– Поділися своїми першими враженнями після приїзду до кам’янського клубу.

– Було дуже приємно. Адже тут хороший зал та колектив. Усі дівчата знайомі… всі свої. Керівництво дуже хороше: відразу зустріли, надали класне житло. Тобто все на вищому рівні.

– Раніше в інтерв’ю одному з інтернет-видань ти говорила про те, що присутність уболівальників на трибунах додає тобі емоцій та сил. Чи був фан-рух під час твоїх виступів за «Орбіту» або «Хімік», і чи чула вже щось про вболівальників «Прометея»?

– В «Орбіті» були вболівальники, проте не було емоційної підтримки - завжди хотілося більше емоцій. «Хімік» на той час уже мав свій фан-клуб. У Єгипті араби вболівають просто божевільно. Приходять на кожну гру натовпом. Для мене це дуже важливо. Ти себе налаштовуєш на емоції. Я полюбляю грати емоційно, покричати, бо мені це завжди допомагає. І я чула тут у «Прометеї» вболівають дуже добре. Завжди підтримують свою команду. Це великий плюс.

– Які цілі ставиш перед собою на цей сезон?

– Мої цілі – це грати тільки позитивно, приносити команді очки та перші місця.