Центральна блокуюча СК «Прометей» розповіла про своє відновлення після травми та настрій команди перед останній туром «регулярки».

– На розминці перед першою грою в Южному я безглуздо підвернула ногу. Переживала, що підвела команду. Проте рада, що Марина Мазенко впоралася з поставленими завданнями.

– Як проходить відновлення? Чи готові вийти в матчах чемпіонату проти «Волині» та «Регіни»?

– Відновлення проходить відмінно. Наді мною почаклував медперсонал клубу, що прискорило одужання, чому я безмежно вдячна. Готова на всі сто відсотків до найближчих матчів.

– Ви зауважили, що Мазенко впоралася з поставленими завданнями. Як оціните її гру в цілому та чи є у вас якісь переживання з приводу конкуренції?

– Вважаю, що Марина дуже непогано відіграла в цих протистояннях, що додало їй трохи впевненості у власних силах. Переживань щодо конкуренції немає, бо вона, навпаки, допомагає професійному зростанню.

– Найближчі поєдинки в Суперлізі будуть своєрідним іспитом для вас перед «Фіналом чотирьох»?

– Скоріше, не іспитом, а останнім кроком. Будемо відпрацьовувати колективні моменти, де все ще присутні маленькі похибки.

– «Волинь» або «Регіна» може стати вашим суперником у півфіналі національної першості. Можливо, в цих матчах з ними ви побережете деякі свої козирі на майбутнє?

– Ми в будь-якому випадку будемо грати по максимуму, бо в кожній зустрічі треба виходити й перемагати. Для нас важливий кожен поєдинок!

diana melushkyna