Цей статус досить впевнено виборов ВК «Житичі-ПНУ».

3 березня відбувся повторний поєдинок чвертьфінального протистояння між ВК «Житичі-ПНУ» та «Покуття-Прибилів». Як і в першому матчі, тотальною перевагою володіли волейболісти Житомира, котрі, зрештою, впоралися зі своїм завданням у трьох партіях…

Другий матч. Житомир (СК ЖДУ)

ВК «ЖИТИЧІ-ПНУ» - «ПОКУТТЯ-ПРИБИЛІВ» - 3:0 (25:17, 25:15, 25:10)

Перший матч – 3:0. Рахунок у серії: 2-0.

Представники Тлумача знову предстали на паркеті без кількох провідних виконавців, тож і наставнику житомирської команди Сергію Терейковському не було потреби довго тримати у грі кількох своїх лідерів. Відповідно, після стартового сету на майданчику вже не з’являлися Ален Дідовіч, Сергій Євстратов, Микола Рудницький і Дмитро Шоркін. Але від того перевага «Житичів-ПНУ» меншою не стала. Бо, по-перше, продовжив грати основний бомбардир житомирян Віталій Бондар (у підсумку, записавши до свого активу 11 очок, він став найрезультативнішим гравцем усього матчу), а по-друге, продуктивно відпрацювали резервісти. Зокрема, 9 разів відзначився Станіслав Лизанець, 7 разів – Артем Омельченко.

У складі «Покуття-Прибилів» 10 вдалих атак набралося в активі Андрія Стороженка, але то й усе, чим команда з Тлумача спробувала зіпсувати настрій господарям майданчика.

Таким чином, ВК «Житичі-ПНУ» став третім півфіналістом чемпіонату Суперліги, приєднавшись до «Барком-Кажанів» та «Епіцентр-Подолян». Хто стане четвертим – дізнаємось після завершення дуелі ВК «МХП-Вінниця» - «Юракадемія».