Президент СК "Прометей" Володимир Дубинський нагородив свою команду золотими перстнями.

У четвер, 15 квітня, відбувся третій матч фінальної серії чемпіонату України серед команд Суперліги сезону 2020-2021.

Кам’янський клуб "Прометей" виграв три поспіль матчі (3:1) у дев’ятиразового чемпіона України южненського "Хіміка" та вперше в своїй історії завоював золоті нагороди національного чемпіонату.

Для пiдопiчних болгарського спеціаліста Iвана Петкова це вже третій трофей у поточному сезоні. У жовтні кам'янчанки стали володарями Суперкубка України-2020, а наприкінці лютого виграли у домашньому "Фіналі чотирьох" Кубка України.

Після офіційного нагородження призерів чемпіонату, віце-президент Федерації волейболу України та президент СК "Прометей" Володимир Михайлович Дубинський особисто привітав свою команду та нагородив дівчат та тренерський склад золотими перстнями з діамантами, які були виготовлені на замовлення.

dubinskiy and craiduba 
dubinskiy and shara venegas
dubinskiy and dudnik
dubinskiy and ivan petkov
dubinskiy and dayami sanchez

Вчера, довольно таки поздно вечером, Украина узнала имя нового Чемпиона Суперлиги по волейболу среди женских команд - и...

Опубликовано Владимиром Дубинским Пятница, 16 апреля 2021 г.

Відзначимо, що подібна практика існує в США в баскетбольних клуба (НБА) та командах американського футболу (НФЛ). Тиждень тому Дубинський вручив такі перстні жіночій баскетбольній команді Прометей, яка також стала чемпіоном країни.

Фото: facebook Володимира Дубинського