Болгарська зв’язуюча Лора Кітіпова, догравальниця Катерина Дудник та центральна блокуюча Діана Мелюшкина підписали нові угоди з СК "Прометей".

Про це в інтерв’ю повідомив президент СК "Прометей" Володимир Дубинський.

Керівник також відзначив, що склад команди на майбутній сезон майже сформований, але хто саме буде представляти чинного чемпіона країни не розповів, залишивши трохи інтриги для вболівальників.

Відзначимо, що і Кітіпова, і Дудник, і Мелюшкина увійшли до складу символічної збірної Суперліги України 2020-2021, ставши кращими у своєму амплуа.

ukraine team

Всі три волейболістки у міжсезонні входять до складу національних збірних. Мелюшкина та Дудник вже зіграли у кваліфікаційних матчах чемпіонату Європи-2021, де завоювали путівку у фінальний раунд, який відбудеться з 18 серпня по 4 вересня 2021 року. Та, на жаль, не змогли вийти до "Фіналу чотирьох" Золотої Євроліги.

А от Лора Кітіпова разом з головним тренером збірної Болгарії та СК "Прометей" Іваном Петковим стане господарем фінального етапу престижного турніру. У півфіналі, 19 червня, Болгарія зіграє з чеськими волейболістками.

Нагадаємо, що у сезоні 2020-2021 команда з міста Кам’янське вперше в своїй історії стала володарем Суперкубка та Кубка України, а навесні виборола золоті нагороди національного чемпіонату.

Lora Kitipova
Лора Кітіпова \ фото: Артем Лавренчук

Diana Melushkyna
Діана Мелюшкина \ фото: Михайло Балтакса

Kateryna Dudnyk
Катерина Дудник \ фото: Михайло Балтакса