Срібний призер Суперліги України визначився з наставником на майбутні три сезони.

Ним став польський спеціаліст Маріуш Сорділ.

В ході тренерської кар’єри Сорділ працював з турецькими клубами "Фенербахче" (2018-2020) та "Кула" (2018\19), катарським "Ал Ахли" (2013-2017), румунським "Залау" (2011-2013) і польським "Ольштином" (2006-2011).

В якості гравця поляк здебільшого виступав у складі польських та французьких команд – "Ресовія", "Ліон", "Туркуен", "Варшава", "Авіньйон", "Страсбург" та "Ольштин".

"На етапі переговорів ми зрозуміли, що маємо дуже схожі погляди на функціонування та роботу по-справжньому амбітного клубу, – цитує пресслужба СК "Епіцентр-Подоляни" польського тренера. – Саме тому в мене не виникло сумнівів, що це дуже приваблива професійна пропозиція, яка може принести користь обом сторонам. А взагалі, співпраця з клубом "Епіцентр-Подоляни" – надзвичайно цікавий для мене проект в контексті не лише національного волейболу, але й міжнародного."

mariuz sordil

Слід додати, що Сорділ працюватиме у Городку зі своїм помічником Камілем Солодухою і тренером з фізичної підготовки Анджеєм Загорскі.

Каміль Солодуха в різні роки працював тренером-статистиком збірних Польщі та Фінляндії, польських командах "Ольштин" і "Закса" та німецькому "Юнайтед Волей Франфуркт". З 2016 по 2020 Солодуха був помічником головного тренера "Ресовії".

Анджей Загорскі також працював у вищезгаданій "Ресовії" та російському "Білогір’ї".

Раніше ми повідомляли, що новачками "Епіцентр-Подоляни" стали – ліберо Горден Брова, зв’язуючий Сергій Євстратов, догравальники Євгеній Кісілюк та Ален Дідовіч.