В сезоні 2021-2022 ВК "Полтавчанка" продовжить грати у Суперлізі України.

Нагадаємо, що за результатами минулого сезону полтавські волейболістки посіли дев’яте місце чемпіонату. А отже, за регламентом повинні були боротися за місце в елітному дивізіоні у перехідних матчах зі срібним призером Вищої ліги.

За іронією долі, суперником полтавчанок став вінницький "Білозгар-Медуніверситет", у якого в сезоні 2019-2020 підопічні Анатолія Воліченка в аналогічних матчах здобули путівку до головного чемпіонату країни.

Але цього року вінничанки взяли реванш та здобули перемогу у трьох матчах, здобувши собі квиток до Суперліги, і позбавивши місця у ній ВК "Полтавчанку".

Але у цьогорічному міжсезонні полтавським спортсменкам пощастило, адже переможець Вищої ліги України 2020-2021 ВК "Полісся-2" відмовився від участі у Суперлізі.

За інформацією пресслужби полтавського клубу, наразі ведуться переговори з новим тренером та гравцями. Також повідомляється, що проводиться відбір до команди. Свої резюме ви можете надіслати на електронну пошту полтавського колективу vkpoltavchanka@ukr.net .

vc poltavchanka