Напередодні вояжу до Житомира головком "Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ" розповів клубній пресслужбі цікаві деталі завершального туру регулярного чемпіонату.

– В останньому турі насправді остаточно визначиться розподіл команд по місцях – з першого по шосте. Наприклад, у житомирського клубу наразі є нагода поборотись за місце у провідній шістці. Для цього волейболісткам "Полісся-ШВСМ-ЖДУ" потрібно двічі перемагати у рідних стінах, при тому, сподіватись аби вінничанки програли також два матчі. Тобто включаються уже математичні розклади.
Нам аби закріпитись на третій сходинці необхідні дві перемоги з шістьма очками. Отже, тур буде цікавим відразу для кількох команд – "Аланти", вінницького колективу, нас, лучанок, а також житомирянок.

– Чи є якість, умовно кажучи, "побажання" за такого розвитку подій?

– Ніяких побажань. Виходити на кожен матч і робити свою справу. Наше завдання залишити за собою пріоритетне, з подальшої точки зору матчів плей-офф, третє місце. Зробити це буде непросто, адже господарки – гравчині "Полісся-ШВСМ-ЖДУ" будуть намагатись використати свій шанс. Також слід враховувати, що наша команда все ж нещодавно масово перехворіла. Повторюсь, тур буде не з простих, але, впевнений, що ми дамо бій.

– Скільки дівчат у нас нещодавно "випали" з тренувального процесу?

– Практично вся команда.

– Наразі їх функціонал відновлено?

– Не у повній мірі, адже не все так швидко відновити, як би нам того не хотілось.