Болгарський фахівець Іван Петков працюватиме з жіночою волейбольною командою СК “Прометей” ще мінімум два сезони.

“Маю чудову новину для вболівальників українського волейболу! Ми продовжили співпрацю з головним творцем успіху жіночої команди СК “Прометей” останніх років – тренером Іваном Петковим! Болгарський спеціаліст проробив величезну роботу на чолі клубу, вивівши його на ТОП-рівень! Тому я з гордістю повідомляю, що Петков працюватиме з “червоно-білими” ще мінімум два роки! Дякую Івану за його працьовитість, професіоналізм та відданість! Упевнений, що ми прийняли правильне рішення, і попереду на нас чекають лише великі перемоги та безліч нагород!” – повідомив президент СК “Прометей” Володимир Дубинський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Петков і надалі працюватиме з тренерським штабом команди сезону 2022-2023: помічник тренера Денис Зуй, статистик Данило Мелюшкин, тренер із загальної фізичної підготовки Леандро Лардоне, помічник тренера Благовест Тодоров та тренер-аналітик Лазар Лазаров.

Нагадаємо, що наставник з Болгарії очолив український клуб в сезоні 2020/21 і одразу виграти всі трофеї на внутрішній арені, не програвши при цьому жодного матчу. В наступному ж кам’янчанки захистили свої титули, а також вперше пробилися до основної сітки Ліги чемпіонів.

У сезоні 2022/23 “Прометей” зіграв у груповому раунді ЛЧ та посіли останнє четверте місце своєї групи. На початку квітня клуб з Кам’янського втретє поспіль завоював “золото” чемпіонату України. А в ході сезону 2022\23 взяв участь у двох колах регулярного чемпіонату чеської Екстраліги і в Лізі MEVZA.