Пасуюча Анастасія Малишева поповнила склад команди “Балта”.

У минулому сезоні Малишева допомогла вінницькій команді “Добродій-Медуніверситет-ШВСМ” завоювати срібні нагороди Суперліги України та Кубка Ліги 2022.

В ході спортивної кар’єри пасуюча була гравцем таких українських клубів як “Регіна-МЕГУ” з міста Рівне (2021\22) та вінницького колективу “Білозгар-Медуніверситет” (2014-2016). Анастасія також має досвід виступів у іноземних командах – у литовському "Алітусі" та угорському клубі "Ясберень".

У розмові з кореспондентом сайту volleyball.ua зв’язуюча дала оцінку минулому сезону та розповіла чому обрала “Балту” для продовження спортивної кар’єри.

– Яким для вас був минулий сезон?

– Сезон 2022/23 був дуже тяжким! Насправді багато факторів зі сторони на це впливало – війна, особиста складна ситуація вдома. Проте, він був супер вдалим – “срібло” та звання майстра спорту. Гадаю, це чудовий результат! Дякую “Добродій”, дякую ЗСУ!

– Чому саме СК “Балта”?

– Вже давненько так ми з Сергієм Кольцовим вели діалог щодо співпраці, і ось буквально днями у нас була особиста зустріч у Балті. Я лишилася дуже задоволеною, дуже сподобалося, що керівництво старається створити для дівчат максимальний комфорт як для життя, так і для тренувального процесу, і це круто, і цінно. Тому, все узгодили по умовам і підписали контракт. Думаю буде цікавий сезон, вже чекаю з нетерпінням початку!

anastasiya malysheva

Нагадаємо, що днями стало відомо про трансфер Олесі Рихлюк до команди СК “Прометей”.

Фото: pvlu.org