23 березня в Австрії стартував перший в історії чемпіонат Європи з волейболу на снігу. Українки Борисенко\Довгопол вийшли в плей-офф престижного турніру.

Як ми вже повідомляли, наші дівчата потрапили до групи Е, де їх суперницями стали пари з Австрії та Угорщини. Перший матч Олена та Ольга провели проти господарів майданчику Клопф\Меір. 16 хвилин і перемога у кишені українок.

23 березня, п’ятниця

Група Е. Перший матч

Klopf/Mair AUT [5] - Borysenko/Dovgopol UKR [20] 

0-2 (8-11, 9-11)

Наступним суперником став дует з Угорщини Люттер\Гьорі, яким наші співвітчизниці поступилися у двох сетах.

Група Е. Другий матч

Lutter/Györi HUN [12] - Borysenko/Dovgopol UKR [20]

2-0 (11-9, 11-9)

Але, не зважаючи на поразку, Борисенко та Довгопол посіли перше місце у групі Е та вийшли у плей-офф чемпіонату Європи-2018!

snow women

У "раунді 16" (плей-офф) українки зустрінуться з командою Чехії - Досталова\Кноблочова, які є першими сіяними на цьому турнірі. Матч відбудеться 24 березня, о 12:00 за київським часом. Заплановано онлайн-трансляцію.

Нагадаємо, що у чоловічій сітці змагань Україну представили Віталій Дідух та Андрій Гольонко. Але, на жаль, програвши обидва матчі групового етапу, українці вибули з подальшої боротьби за нагороди першого чемпіонату Європи. Детальні результати ви зможете побачити на сайті volleyball.ua.