Українські пляжники Сергій Попов та Владислав Ємельянчик вийшли у півфінал чергового етапу Сателліт, який цими днями триває у Ліхтенштейні.

Сьогодні, 11 серпня, стартували матчі плей-офф на турнірі у Вадуці. Як ми вже повідомляли, запорізький дует Попов\Ємельянчик посіли першу сходинку у своїй групі С, що дало змогу потрапити одразу в 1\4 фіналу.

У чвертьфіналі українці не без проблем, але дотиснули на тай-брейку латвійську пару Регза\Шмедінш та вийшли у півфінал Сателліт Вадуц-2018.

11 серпня, субота

Основна сітка. Плей-офф. Чвертьфінал

Regza/Smedins T. LAT [2] - Popov/Iemelianchyk UKR [6]

1-2 (21-17, 14-21, 12-15)

vladyslav emelianchykvladyslav emelianchyk

Увагу українських вболівальників привернув ще одна чвертьфінальна гра. Для початку треба відзначити, що українські пляжники Олексій Денін та Денис Денисенко теж вийшли в плей-офф Сателліта, але з другого місця групи D, тому на них чекав матч "раунду 12", де вони на тай-брейку здолали австрійців Ертл\Сейзер.

11 серпня, субота

Основна сітка. Плей-офф. Раунд 12

Ertl F./Seiser AUT [16] - Denin/Denysenko UKR [13]

1-2 (21-18. 19-21, 12-15)

oleksiy denin

За збігом обставин у чвертьфіналі Сателліт Вадуц-2018 зустрілися добре знайомий українським вболівальникам Валерій Самодай зі своїм новим напарником Тарасом Миськівом з Росії та українська пара Олексій Денін\Денис Денисенко. За останній тиждень це була вже друга зустріч цих дуетів. Росіяни і українці грали в рамках групового етапу Сателліт Любляна. Тоді перемогу з рахунком 2-0 здобули Миськів\Самодай.

Цього разу Денін та Денисенко зробили висновки з попередньої гри, але, на жаль, нашим хлопцям не вистачило трохи везіння. На нашу думку, матч був дійсно неймовірно захоплюючим, а головне непередбачуваним. Досить звернути увагу на рахунок у сетах!

Основна сітка. Плей-офф. Чвертьфінал

Myskiv/Samoday RUS [10] - Denin/Denysenko UKR [13]

2-1 (20-22, 21-17, 24-22)

oleksiy denin i denys denysenkooleksiy denin i denys denysenkooleksiy denin i denys denysenkooleksiy denin i denys denysenko

Олексій та Денис завершують свій виступ на Сателліт Вадуц-2018. Результат українців - 5 місце, 120 очок та 300$.

Але ми продовжуємо слідкувати за турніром у Ліхтенштейні. І тепер на нас чекає дійсно матч-інтрига! Матч за вихід у фінал Сателліт Вадуц-2018! Матч, який відбудеться за іронією долі. І матч, який будуть дивитися всі прихильники пляжного волейболу! Колись вони були однією командою, разом ставали чемпіонами світу та Європи, а тепер вони грають за різні країни і зіграють один проти одного!

Отже, півфінал Сателліт Вадуц-2018 – українці Сергій Попов та Владислав Ємельянчик проти росіян Валерія Самодая та Тараса Мисківа.

Початок півфінальної гри 12 серпня о 13:00 за київським часом. Запланована відео-трансляція матчу.

12 серпня, неділя

Півфінал Сателліт Вадуц-2018

13:00 Myskiv/Samoday RUS [10] - Popov/Iemelianchyk UKR [6]

segey popov i valery samoday
Валерій Самодай та Сергій Попов, 2011 рік \ фото fivb.com

Фото cev.eu