Volleyball.ua зібрав найцікавіші пости гравців. Як вітчизняні волейболісти підтримують себе у формі під час вимушеної відпустки. Частина 4.

Ми продовжуємо розповідати як тренуються українські волейболісти під час карантину і сьогодні почнемо з нападника команди "Буревісник-ШВСМ" Андрія Чмірьова. Крім, виступів за чернігівську команду, догравальник має ще одну роботу – він персональний тренер в одному з місцевих фітнес-клубів. Але на час карантину всі спортзали зачинені і спортсмен займається зі своїми підопічними онлайн. А для своїх підписників в інстаграм Чмірьов знімає корисні відео з вправами що, як, для чого і в якому темпі виконувати.

Центральна блокуюча Ірина Трушкіна тренується не сама, а зі своєю маленькою, але дуже дружньою сім’єю. Нападниця зі своїм чоловіком привчають сина до правильного та здорового образу життя.

iryna trushkina with son

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Лучший пример для ребёнка - родители👨‍👩‍👦, прививаем любовь к спорту🏃 с @dmitriy_pismenniy . В этот раз мама в роли тренера... знаний хватит на ...надцать лет вперёд 😜Для тех кто переживает насчёт карантина- не нарушали, были в отдалении от людей и только семьёй 🙃 Проводим такие «вылазки» раз в 2-3 дня если кому интересно 🧐 #тренировка #маматренер #фитнесдлявсех #детинашезеркало

Публикация от Trushkina Iryna (@kryshon3)

Блокуючий Юрій Паласюк дає корисні поради вболівальникам ВК "Епіцентр-Городок". Волейболіст пропонує бігати на свіжому повітрі.

Схоже, що старанні та різноманітні тренування зв’язуючої "Аланти-ДНУ" Ольги Леженкіної не пройшли дарма, адже матчі Вищої ліги України сезону 2019-2020 поновлюються. Після послаблення карантину волейболістка почала тренуватися з чудовим краєвидом.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volleyball team 🏐Alanta-DNU🏐 (@alanta.dnu)

Нападниця Любов Ужва чудово володіє не тільки м’ячем, а й своїм тілом. Волейболістка демонструє підписникам гарну фігура та розтяжку.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lyubov Uzhva (@lyubashka.17)

Нападники львівського "Баркому" Борис Жуков і Михайло Бібер після послаблення карантину одразу ж зайняли найкращий відкритий волейбольний майданчик у Львові.

boris zhukov and mikhailo biber

Ліберо Євгенія Владова для підтримки тонусу тіла використовує велотренажер та робить вдома цікаві вправи, які не потребують спеціального спорядження.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Evheniia Vladova (@evheniia_vladova)

Фото, на яке всі прихильники пляжного волейболу чекали з нетерпінням – Валентина Давідова та Євгенія Щипкова крок за кроком поновлюють свої тренування. Можливо, скоро ми побачимо улюблених пляжниць безпосередньо на волейбольних майданчиках.

 valentina davidona and evheniya schipkova

БОНУС

Танці – це теж своєрідне тренування, яке ще й додають гарного настрою. Особливо коли ці танці від ліберо СК "Прометей" Дар’ї Дуденок.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 💎Daria⚜️Dudenok👑 (@_dubas_17)

Частина 1

Частина 2

Частина 3