Днями на сторінці центрального блокуючого Валентина Бурковського у фейсбук з’явився емоційний пост, у якому він розповів, що житомирський клуб "Житичі" має перед ним та іншими гравцями грошову заборгованість.

"Доброго вечора, волейбольна спільнота!

Можливо, цей пост не на часі, враховуючи, що в нашій країні війна, але я думаю більшість професійних гравців підтримають мене! Всю свою професійну кар'єру я грав за різні клуби України, Кіпр, Греція, Індонезія...І дякую за цей досвід!

Останні два роки клуб мого рідного міста, ВК "Житичі" ганьбить волейбольну історію Житомирщини тому що він не розраховується з гравцями!!! Я теж в цьому списку. Багато хто з нас стикався з цією несправедливістю в різних клубах України! Досить мовчати!!!

Прошу підтримати, хто до цього має відношення! Слава Україні!," - пише волейболіст Валентин Бурковський.

Додамо, що за інформацією сайту volleyball.ua, Валентин не єдиний, кому не виплатили заробітну плату. До цього списку входять ще ряд гравців, які досі не отримали кошти за виконану роботу.

До речі, в сезоні 2020-2021 в аналогічну ситуацію потрапив на той час капітан ВК "Житичі" та догравальник Володимир Мірчев. В інтерв’ю кореспонденту сайту volleyball.ua, волейболіст детально розповів, що трапилося.

Владимир МИРЧЕВ: "Не так я хотел попрощаться с Житомиром!"

Нагадаємо, що житомирська команда "Житичі" є володарем Кубка України (2019\20) та Суперкубка України (2021). Нещодавно команда стала учасником ПВЛУ (Професіональна волейбольна ліга України) та в майбутньому сезоні 2022-2023 планує брати участь у Суперлізі-Будінвест.