В нещодавніх матчах за п’яте місце Суперліги України командою керував Сергій Тимчак, який раніше займав пост помічника головного тренера.

Нагадаємо, що співпрацю з білоруським фахівцем Петром Хілько "Регіна-МЕГУ" припинила 10 лютого за його ініціативи.

На "Фіналі чотирьох" Кубка України, де "Регіна" здобула бронзові нагороди, командою керував помічник головного тренера Сергій Тимчак.

Перед матчами плей-офф із запорізькою "Орбітою" команду очолив Максим Пархоменко, який раніше працював з одеськими чоловічими командами "Заваіром" (2018-2019) та "Політехніком-Одеса" (2019-2021).

Прес-служба "Регіни" підтвердила нам, що Максим Пархоменко вже не є головним тренером клубу.

"Керівництво волейбольного клубу Регіна-МЕГУ відмовилося від співпраці з головним тренером Максимом Пархоменком в результаті не домовленості роботи за деякими пунктами контракту. Сторони дійшли згоди, згідно з якою, Пархоменко покинув пост головного тренера, після двох тижнів роботи з командою. Також вирішено, що до кінця сезону 2020/2021 командою буде керувати тренер Вищої Ліги – Сергій Тимчак, вже на правах виконуючого обов'язки головного тренера Суперліги", – йдеться у повідомленні прес-служби команди.

regina-megu

Нагадаємо, що регулярний чемпіонат України 2020-2021 рівнянки завершили на шостому місці, а у боротьбі за півфінал поступилися запорізькій "Орбіті" (0:3, 3:2, 0:3). Зараз "Регіна-МЕГУ" грає у матчах за 5-6 місце Суперліги, де вчора перемогла житомирське "Полісся-ШВСМ" та зрівняла рахунок у серії.