В сезоні 2021-2022 кубинська нападниця Хейді Казанова зіграє у складі СК "Прометей."

Про це в інтерв’ю повідомив президент СК "Прометей" Володимир Дубинський, назвавши волейболістку однією з кращих діагональних Європи.

Українські шанувальники волейболу вже мали змогу побачити кубинку наживо. Казанова була головної ударною силою у матчах Кубка ЄКВ, де її команда "Тирговіште" двічі здолала кам’янський "Прометей" (3:1 та 3:0). В результаті румунський колектив у єврокубку посів п'яту сходинку, а у національному чемпіонаті завоював золоті нагороди.

В ході спортивної кар’єри Хейді Казанова Альварес виступала у кубинській "Гавані" (2014-2017), у французьких командах "Лє Канне" (2017\18) та "Волеро" (2018\19), бразильській "Осаско" (2019\20) та румунській "Тирговіште" (2020\21).

Діагональна неодноразово викликалася до лав національної збірної Куби.

heidy casanovaheidy casanova

За даними ЄКВ (Європейської конфедерації волейболу) у листопаді кубинці виповниться 23 роки. Нападниця має зріст 186 см.

Нагадаємо, що у минулому сезоні у складі чинного чемпіона країни виступала інша нападниця з Куби Даямі Санчез. Нещодавно догравальниця покинула кам’янський клуб.

Раніше ми повідомляли, що нові угоди з СК "Прометей" підписали болгарська зв’язуюча Лора Кітіпова, догравальниця Катерина Дудник та центральна блокуюча Діана Мелюшкина.

Нагадаємо, що у сезоні 2020-2021 команда з міста Кам’янське вперше в своїй історії стала володарем Суперкубка та Кубка України, а навесні виборола золоті нагороди національного чемпіонату.