Китаянка Кайі Рен поповнила склад СК "Прометей".

Раніше 29-річна догравальниця виступала переважно у чемпіонаті Китаю, в складі "Пекін BAIC Motors" (2016-2018 і 2019-2021) та "Чжецзянь" (2018/19). А також провела один сезон у польському клубі "Будовляни Лодзь" (2019/20).

Це вже п’ятий легіонер у складі чинного чемпіона країни.

Новачками цього сезону стали болгарські волейболістки Нася Дімітрова та Жана Тодорова і кубинка Хейді Казанова. А раніше нову угоду з СК "Прометей" підписала болгарська зв’язуюча Лора Кітіпова.

У міжсезонні до команди також приєдналися українські спортсменки Олександра Кутнякова, Марина Дегтярьова, Богдана Анісова. У клубі залишаються блокуючі Діана Мелюшкина і Марина Мазенко, діагональна Анна Харчинська, догравальниці Катерина Сільченкова і Катерина Дудник.

Нагадаємо, що у сезоні 2020-2021 "Прометей" вперше в своїй історії став володарем Суперкубка та Кубка України, а навесні виборов золоті нагороди національного чемпіонату.

Цього сезону підопічні Івана Петкова гратимуть у новому залі - СК "Слобожанський", що знаходиться у смт Слобожанське, де 1-2 жовтня і відбудуться перші матчі Суперліги України. А 7 жовтня у запорізькому Палаці Спорту "Юність" "Прометей" проведе матч Ліги чемпіонів, де зіграє проти словенської команди "Кальцит".